View Single Post
Staro 25.07.2009., 17:15   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Bilo bi dobro u Sisku složiti i možda neki LAN party ja sam iz Siska, a znam i dosta jos ljudi koji bi dosli na takav neki dogadjaj kad bi bio u Sisku
ma kakvi, nazalost. bilo je prije, mislim od 2002-e sam bio na drugom organiziranom lanu od strane i-shopa. bilo ti je u bivsoj sovi, danasnji dm kod panonije. bilo predobro........
drugi je bio u daskalistu 2003-e, taj je bio 10/10. 48 kompova u onom velikom podrumu, zima (mislim malo prije ili malo poslije bozica/nove), piva+bambus u povecim kolicinama, pic(z)e, i glavno jelo je bilo posteno dosta izrezane pecenice. to mi je jos uvijek pojam za organizaciju lana, ne toliko velik ali predobar je bio.
i 2004-e u prvom mjesecu (ili 2005e, malo mi datumi ne stemaju, ali racunaj svake godine - lan jedan) je bio u sumici u onoj glavnoj velikoj hali. i bilo bi isto genijalno, ali je sjebalo sve nedovoljno jako grijanje, jednostavno smo se posmrzavali tih 2-3 dana. i onda su decki jednostavno odustali od organizacije lanova, ipak to nije mali posao.

a ako zelis, nades jos dvojicu-trojicu (samo neka jedan bude sa autom, da imate prijevoz) i picite u viroviticu, naravno ako bude lana ove godine. prosle godine bilo oko 120 kompova, 60 kuna za tri dana, cuga+komp+ekipa=zezancija tri dana. javis mi preko pm-a ako si za .

sto se tice lokacije, sorry ljudi, ali popovaca ima cetiri ulice sto sam prosao par puta zadnjih par godina (nazalost nemam vinograda tamo ). i cisto lagano ne vjerujem da moze ponuditi izbor kao sisak (koliko god je jadno stanje u sisku, al ajd). mislim, znam da kutina nije blizu, i da ce to i biti najveci problem (na "tu" organizaciju sam mislio da ako se izjalovi, tamo u prvom replyaju).

i da, dobar je pariz u kutini, tamo nam je stajaliste do virovitice, i na putu tamo i nazad .

Burko je offline   Reply With Quote