Jel mi netko može ovo malo bolje objasnit...pokušavam napravit da boota sa RAID-a,napravio sam polje u disk utilityu,ali neznam kak da ga bootam,uspio sam instalirat....
točnije od ovog dijela mi nije jasno pa ako može netko to malo bolje pojasnit,hvala.
2. Apply post patch as usual RAID Drive
3 than Edit com.apple.boot.plist (Drag drop on the desktop edit than replace)in the RAID volume add to Kernal Flags
boot-uuid=RAID Identifier
For RAID Identifier:using "Disk Utility.app", right click on your root volume, then Information
it will look like following pic
4.Make sure you Install Chameleon EFI after Step 3(after addding UUID to com.apple.boot.plist) other wise Raid won't boot.
-Extract all the files to user root folder from Cameleon Files folder.
Open terminal type here in example I used three Disks Disk0 , Disk1 , Disk2(Mac OS X creates a small helper partition at the end of each RAID member disk Called Boot OSX) ,
CODE
fdisk -f boot0 -u -y /dev/rdisk0
fdisk -f boot0 -u -y /dev/rdisk1
fdisk -f boot0 -u -y /dev/rdisk2
dd if=boot1h of=/dev/rdisk0s3
dd if=boot1h of=/dev/rdisk1s3
dd if=boot1h of=/dev/rdisk2s3
diskutil mount disk0s3
cp boot /Volumes/Boot\ OSX
diskutil unmount disk0s3
diskutil mount disk1s3
diskutil unmount disk1s3
diskutil mount disk2s3
diskutil unmount disk2s3
EDIT:
Evo ovak,stavio iatkos 10.5.7 i sve štima osim dvije stvari...kak da mi boota RAID 0 polje? Boota jedino ako pokrenem sa drugog diska cameleon bootloader i onda samo odaberem,ali kak da boota bez tog drugog diska,tj. kak onda podesit u biosu,jer ja sam napravio sam RAID 0 u disk utility i onda mi je sam obrisao kak je bilo u biosu stavljeno? I zanima me jel ja sad mogu pokrenit iDeneb samo da sa njega instaliram drivere za zvuk? Hvala