@fanATIk: BIOS nema tu opciju, radi se o ASRock AMI BIOSu.
Nemoram sve otkljucavati i sl - uvijek ce se komp moci upaliti gdje i sad.
Nije to meni ni sad fora, vec cisto da se bezveze ukucani ne saginju i pale komp skroz na dnu. Ovako ce taj sklop biti lijepo na stolu i moci ce se upaliti putem tipkovnice. Komponente i periferne jedinice za ovaj sklop bi me trebale doci ravno nula kuna. S time da bi se trebao strpiti i cak mozda poslje zimskih praznika da bih to mogao napraviti besplatno. Nije hitan taj sklop pa ga sad necu raditi, a ako komp bude ziv poslje, kad bih to trebao ugradjivati, vidjet cemo...
O tome kako bih to sve mogao dobiti bespltano... to ce ostati moja mala tajnica i ne zelim ju dijeliti s javnim dijelom foruma. Ako nekog zanima - slobodno me PMa i odgovorit cu mu. (ne, ne radi se o krađi).
@Tomy: taj komp je prvo trebao biti obican komp - ovakav kakav je na prvim slikicama. Ali sam ga kasnije poceo moddati. Prvo sam mislio uzeti kuciste thermaltake M9, ali je bilo preskupo i rađe sam odlucio sam moddati ovo kuciste.
PS: maticnu, procesor, rame, cdrw, napajanje, 6 grafickih i procesor za drugi komp - Intel p4 631 3Ghz sam dobio na poklon.
Obecano mi je novo računalo (mislim da cijelo, ne samo komponente) oko prvog mjeseca 2010 godine. Tko zna što će tada biti i da li ću i taj komp moddati ...