View Single Post
Staro 24.07.2009., 17:21   #47
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
A ljudi, ak se vama "kiseli tudje grozdje", ok.
Mislim i da mnogi vlasnici TN monitora nisu bas tako razocarani i glupi sto su ulozili manje novca za namjenu u koju monitore koriste... ovdje po forumu opcenito je vidim popularno biti kriticar svega, jer eto tako se ispada "profinjeniji i strucniji". Vrlo rijetko netko iz vlastitog usporednog i prakticnog iskustva nesto komentira i savjetuje povoljnije i konkretno o komponentama (medju rijetkima sjetim se Wolverinea,Superunknowna, Celea i t.d.), ostalo se sve svodi na snobovske "savjete" tipa "ovo od 2000kn nevalja, kupi ovo od 10 000kn, ostalo je smece" -bez obzira kakvu namjenu ili novac uvjetovao covjek koji pita ili komentira. Istovremeno obicno takvi autori nemaju pod "moj komp" dokaza svojim strucno naguglanim tvrdnjama.
Sorry ljudi, neide konkretno nikome, to mi je opci dojam, pa da ga podijelim.
...
Vratio bih se na temu:koliko ih imam, monitori se nisu pokvarili i zadrzali su navedene karakteristike. Da, imam na poslu i 2707(ok ne u istoj sobi, ali dovoljno blizu da mogu usporedjivati), da ne ispadne da pricam googlove kao vecina forumasa ovdje. Ok monitor, isto se nije pokvario , ali nije "bolji". Tko zna sto kupuje i zasto ulaze novac, nece biti razocaran ni sa jednim. Na kraju - kad radim, u pravilu monitor ni ne zamjecujem, ako nije fakat nesto neispravan.
I jeli TN dobar ili los za ovo i u odnosu na ono - bespredmetno je, s obzirom da "frend Facelessonea" vjerojatno nikad nije procitao, a kamoli uvazio ove i tako offtopic komentare, tako da u to dalje nebih ulazio. Za gledanje samo hd filmova, definitivno mu je najbolje bilo da si je uzeo za ovaj novac oveci tv, kako je u pitanju facelessone i komentirao. Jel to ucinio, nas nije obavjestio.
Overhaul je offline   Reply With Quote