Kod mene se iskreno neka razlika i ne osjeti, ja ne mogu izdržat da svakog mjeseca ne promijenim neki komad hardwera na kompu, većinom je to po principu kupim bolje pa se riješim onoga slabijeg što već imam za pristojnu cijenu i tako i ne osjetim da sam se zapravo odvalio po džepu ali nakon svake plaće ostavi se neka svotica sa strane za potencijalnu dobro kupovinu nečega što mi zapravo uopće ne treba

, uvijek se nekako trudim držati korak a ne čitavu konfu odjednom uzimati, dakle tramakanje na forumu i s frendovima više nego posjeta trgovini iako određene komponente kupujem isključivo nove. Sve u svemu po meni prave krize kod nas još nema (do sada su nas pripremali na to svakodnevnim medijskim pranjem mozga) ali uskoro će i to nastupiti i mnogi će mali pc shopovi izumrijeti, da ne spominjem neke nekad velike i jake koji su spali na prodaju miksera i setova za manikuru i sramotno srozali zaposlenima plaće

Ali kad prava kriza naleti drž'te se za gaće ljudi ali ipak nemojte prodavati komponente za kikiriki, i to sr**e će proći