View Single Post
Staro 23.07.2009., 16:44   #29
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
lijepo sam napisao da je na papiru ovaj kodak daleko bolji... u praksi neznam niti me zanima, al za te novce sumnjam da iti jedan može dati i polupristojan rezultat... pa bi iz tog razloga osobno radje gledao da mu je barem ekran velik i da ima kakav god, ali hd video ....
baterija se uvijek moze narucit dodatna... evo ja preko ebaya uzeo za 50kn i traje kao originalna ako ne i vise

i da, nemam ja sta stobom pricat vise, kad neznas za nista osim canon/nikona, jer da znas znao bi da je npr. panasonic lx3 najcjenjeniji i najbolji mali aparat na svijetu a ne canon, toliko od mene
Na papiru? Čemk malo jel ti to mene zahebavas il su u Vrapču il Kamporu dali godišnji produljeni vikend il nešto treće? Ti bi rađe uzeo taj aparat zbog LCDa? To šta nemre autofokusirat,,što slika ispadaju katastrofa i neznam šta to ti nema veze,bateriju na stranu koju moraš kupovat preko e-baya?

Mislim,ako si stvarno ozbiljan provjeri dvije boldane ustanove,kažu da je u Kamporu more 27 sad i da svi uživaju

I halo,za kraj,nitko ne sumlja u LX3,kvalitetan je to proizvod,al brate 500€ košta. Hajmo dalje..... 500€ je 3650kn.....to je 3,65 puta VIŠE od autorovog pitanja: DIGITALAC DO 1000KN

EOD
trouble je offline   Reply With Quote