Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 22.07.2009., 17:43   #242
LuxZg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Evo, ja sam skroz svjestan, al dok nemam problema bit će tako kako je. Mislim, telku i tak gledam svake prestupne, al plan mi je od kompa napraviti pravi multimedijski centar mog doma, dakle TV, SAT TV, DVD, video player, MP3, spojeno na surround zvučnike, veći LCD i projektor kad se gledaju filmovi. Tako da mi je Iskon.TV, i ovo malo "varanje" ključan dio priče.

OK, ako baš bude nekih problema ja ću jednostavno staviti iste adrese koje ima Motorola, pa ću STB iskopčat skroz i gotovo, i tako mi ne treba zapravo.

Anyway, vezano za sve to, možda i ima nekih problema, jer su danas zvali iz Iskona da pitaju da li ja imam 2 Motorole. Mislim, naravno da nemam, ni ovu jednu ne koristim. To da imam PC valjda znaju, a da gledam TV na PC-u sam prešutio... Tj trenutno ga ni ne gledam i tak jer gledam Smallvile svih 8 sezona na kompu A da ih koliko toliko udobrovoljim ištekao sam njihovu Motorolu iz routera, i dobro, sad imam samo jedan "prijemnik" Jedino kaj imam "krivu" adresu, no valjda im ne smeta to.

Al ko što rekoh, ako bude problema već ćeš saznati to - ili ćeš i ti imati neke čudne tehničke probleme problema, il ti uopće ništa neće raditi, il će te nazvat netko iz Iskona, ili nešto peto. Za sad ne vidim neki razlog zašto to ne raditi, tim više što na MaxTV ljudi to rade već jako dugo, i nitko se nije bunio, a imaju puno više korisnika od Iskona.
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise
LuxZg je offline