Povijest se ponavlja....
Skoro godinu dana nakon prvog posta stize jedan gotovo identican...
U diskontu si mi zamijenili ups, dali mi novi... problem je sto je sad i taj novi poceo jesti gowna, isti simptomi kao i prvi ups...
Na bateriji drzi desetak minuta, nije to problem, meni i 2 min dosta,,, nego je problem sto kad nestane struje, komp crkne i resetira se i digne na bateriji.
------------------------------------------------------

info@diskont24.com
za mene
pokaži detalje 21. 7. (Prije 1 dan)

Odgovor
Ivan Matijević,
Reklamacija #1127 je odbijena
Zahtjev za reklamaciju:
Reklamacija Proizvod Iznos 1127 Belkin UPS/surge protector 650VA (390W) 3+3 utičnice (F6H650deUNV) 1
i sad bi oni meni jos i postarinu naplatili 
Iznos : 90,00 kn

dakle nije cak ni malo syeban, nego full ispravan da su oni to utvrdili u diskontu, kaze serviser da su 100 puta simulirali nestanak struje

pa su ga poslali u LOST jer su ga tamo nabavili,,, ok, zovem ja lost, oni su ga 50 puta simulirali

i ups najnormalnije prezivi nestanak struje i jos im 15 minuta vuce konfu...
i sad bi ja trebao platiti 90 kuna postarine da bi se na mom kompu opet rusio i da opet saljem
serviser u diskontu kaze da ja vjerojatno imam losu struju, tipa da je brodogradiliste blizu i slicno i ogromne padove napona

to da i je tako ups bi to izgladio kao i kad stari vari on ulazi u boost mod i dize napon, on bi morao "preziviti" netanak struje. pitanje je sad dali je moja konfiguracija prevelik zalogaj za tako jeftin i los ups kako ga oni nazivaju, konfiguracija iz moj komp, nista nije klokano, a ups bi trebao izdrzati opterecenje od 390W. ovi u servisu su sigurno imali neki bezze komp pa ga grbavi ups drzi lako... po screen shotu se vidi da ups nije opterecen ni 30% a rusi se, prije mjesec dana nije pucao kad je bio istekan i monitor, onda kad nestane struje, monitor istekam iz standardne uticnice i stavum u akumulatorsku, sitno se digne load i ups drzi.... serviser u diskont24 mi je jos izneo i teoriju da mi je napajanje neispravno (nema sanse)....
sto raditi, kako ovima dokazati da su u krivu, izneo sam im predlog da ga opterete maksimalno koliko on po specifikacijama moze vuci,, siguran sam da ce se tako srusiti, lako drzati slabi komp, a i serviser mi je sam rekao da taj ups moju konfiguraciju mora drzati bez problema ili i ovima treba inspekciju slati... ja ne trazim pare nazad ni drugi ups, samo ovakav ali ispravan..