Citiraj:
Originally posted by luks
E da zaboravio sam reci...frend mi je kupio totalno novu mashinu za 5000dm (da pet tisuca maraka) u Ve-Milu i naravno podvalili su mu sjebanu graficku (GeF3...ne znam tocno od koga). Kad je dobio comp je mislio da je problem s driverima, 2 tjedna je trazio drivere koji ce raditi normalno i nije ih nasao(jer je bila greska u grafickoj). I na kraju kad je odfurao comp na servis u Ve-Mil su mu rekli da je graficka pokvarena ali da ne prihvacaju reklamacije jer je otvorio comp pa ne vrijedi garancija.
|
cuj znam da ce ti ovo grubo zvucati, ali sam si je kriv.
ako je kupio gotov komp i dobio garanciju na njega, a ne kupio komponente i slozio komp, onda nije smio nista prckati.
ne branim ve-mil, dapace mislim da ih nista ne kosta zamijeniti graficku i poslati pokvarenu na servis, vjerojatno salju komponente na servis svakih par dana, pa sto je onda jos jedna kutija. tako se i stvara pozitivni image firme.. no u hrvatskoj stvarnost je nesto drugo.
s druge strane, sumnjam da bi drugi ducani postupili drugacije, vjerojatno imaju desetke kompova tjedno koji im se vracaju di su klinci sami prckali, gurali olovke u ventilatore, prolijevali cedevite po maticnim plocama i slicno i normalno da ce im svima reci da su otvaranjem kompa prekrsili garanciju.
zao mi je tvog frenda, al svaka skola se placa.