View Single Post
Staro 21.07.2009., 10:18   #223
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
gle da ti nest objasnim, daj pogledaj malo ove nove igre s ovim naprednijim i "samostalnim" engine-ima, pa mi nadji igru koja ima u potpunosti savršen AI, i jos k tome vecina igri koje izlaze su linearne, rekao si bioshock, pa i on je linearan, nema ogromnih mapa, tj, ima al su u obliku soba, hodnika itd.... crysis, lol, koji vrag fali cryenginu, a cryengine 2 je pretezito napravljen zbog konzola...velis da su kao open world engini bolji, hehe, daj molim te pogledaj sto se radi kod toga, jedan te ista zgrada, drvo, trava, livada, stup, auto etc se kopira miljun puta i tako dobijes ogromnu mapu... cryengine npr. daj pogledaj merchants of brooklyn igru, isto koristi dijelove cryengina, pa mi sad reci da li je igra savršena, nije, tj. sranje je, grafika je bezvezna, AI je glup, nije open world, nisu velike mape, pa vidis da ne ovisi sve o tome kakav engine igra korisiti, nego vise ovisi koliko su proizvođači uložili truda u igru...a sto se tiče coda, on nikad nije bio open world, vjerojatno ni nikad nece, ali se ne slazem da je samo mp vazan dio igre,...sto tebi fali kod coda4 u grafici, istina da nije neki spektakl, AI, jebote malo koja igra ima neki dobar AI koji zasluzuje samo pohvale...vjerojatno si opet jedan od onih koji gledaju samo grafiku, a kao drugo za tu igru oni nikad nisu govorili da ce imat ne znam kakvu grafiku, (razočaran sam grafikom kada developeri najavljuju ne znam sto a onda to ne dobijem xD), btw kaj te boli racku koji je engine kad uzivas u igri kad je igras...sto je farcry 2 dobio time sto korisit dio naprednog cryengina, dobio je jedno te isto drvo prekopirano miljun puta kao sto sam vec rekao, i to ti je cisti dokaz da nije toliko bitno koji engine je nego koliko se developeri trude ga prilagoditi, razraditi i opcenito napraviti kvalitetnu igru, jer i najkvalitetniji engini mogu podbaciti ako dospiju u krive ruke, a to nije slucaj kod coda...
xGAME je offline   Reply With Quote