Zadnje novo sto sam igrao je bio Painkiller. Igrao sam ga u 1024x768 sa low to medium detaljima. Povremeno je trzalo,ali je bilo igrivo.
Od novih igara vjerojatno cu probat Doom 3. Far Cry sam vidio kod frenda i nije mi se bas svidio, osim multiplayera. Frend ga je igrao sa Radeon 9000 pro u 800x600 sa low details. Nije bas za uzivati kad ti sve trza na nekim mjestima.
Inace igram klasiku: Quake 3, UT, UT 2004, COD, CS, MOHAA, i Warcraft 3 TFT. Zapravo sve sto ide u multiplayeru i sto je igrivo u sa nekim "normalnim" hardverom.
Hladnjak sam uzeo u Linksu. Donio sam karticu, a oni su montirali (besplatno ako ga kupis kod njih). Inace je kartica starija pa je stock hladnjak poceo jako zujati. Najjeftiniji hladnjak za nju je mislim ThermalTake ili tako nesto za oko 110 kuna pa se isplati onda uzeti VGA silencer za 140. Jako je tih, a topli zrak ispuhuje iz kucista van pa se ostale komponente manje griju.
Kartica je solidna za svoju klasu, a jedina je mana sto ni u jednim driverima ne mogu iskljuciti Vertical Sync. Izgleda da je Gainward prckao dosta po biosu.