Ma nisam ništa osim garmina instalirao.....ali ću instalirati onal Light Sabre pa ako nebudu razumni vidjeti ćemo kako će reagirati kad izvadim svjetlosni mač i počnem mlatiti sa njim
A sad ozbiljno: počeo me hebat i zvučnik, baš malo prije zovem službu za korisnike čisto tako da im nije dosadno dok rade noćnu i usput da im kažem da im "sustav" još uvjek ne radi......javi se ona baba, kad zvučnik počne "Šumiti" i prekidati i tako cijelo vrijeme trajanja tog razgovora....
Kako da deinstaliram garmin? Da li mogu Izbornik-Programi-Upravitelj datoteka-Memorijska kartica-Garmin (i samo izbrisati folder garmin) Hoće li ako izbrišem taj folder i svi tragovi da je bio instaliran garmin nestati? Ujutro ga mislim odnijeti na reklamaciju, pa ako netko može odgovoriti čim se probudi...
Deinstalirao sam garmina tako što sam izbrisao folder garmin na memorijskoj kartici, ali je ostala ikonica od garmina u Programima.....onda sam instalirao nokia PC Suite i deinstalirao garmina "kako Bog zapovijeda" što sam trebao napraviti odmah na početku.....bravo ja