Još nije prošlo 8 dana od kada sam kupio mob, pa ću ga sutra vratiti u T-mobile i pokušati zamijeniti za novi (već znam da ću se morati svađati sa njima) iako po zakonu o zaštiti potrošača imam pravo na to.
Danas sam sa instaliranim garminom pustio da traži satelit više od sat vremena.....i ništa. Dosta ljudi sa foruma kažu da im radi navigacija samo sa uključenim integriranim GPS-om (bez A-GPSa i mreže) pa bi tako trebalo i svima ostalima da radi....
P.S. Bio sam na čistini, nisam prekrio antenu od GPSa.....(i naravno kada uključim A-GPS sve radi kako bi trebalo). Zvao sam službu za korisnike da mi kažu koliko "otprilike" internet prometa troši A-GPS ali nitko mi nije znao na to odgovoriti, većina nezna niti što je A-GPS. Prije sam bio na simpi pa sam mogo potrošiti samo onoliko koliko sam imao na računu, sada sam na pretplati pa mi je to važno....i provjerio bih ja sam koliko to troši ali ne radi sms info o potrošnji jer imaju neke radove na "infrastrukturi" a i preko interneta ne mogu provjeriti jer su mi rekli da im treba tjedan dana da "prođe kroz sustav" da je broj aktivan.....sada ću prestati jer ovo polako prelazi u drugu temu, ali shvaćate da čovjek lako može zalutati u drugu temu kada mu ne radi GPS