View Single Post
Staro 19.07.2009., 16:32   #4
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Ja video spremam u .mpg formatu, ako ubacujem slike u video onda render postavim na najvišu kvalitetu.

Mislim da ti se ne isplati kodirati u Xvid i sl, možda neke serije koje su TV rip, ali video zapise iz kamere ostavi na najvećoj mogućoj raspoloživoj kvaliteti. Bolje ti je kupiti novi HDD (bar su sada jeftini) pa imati lijepo posložene video uratke, bit će ti drago kada pogledaš neke snimke nakon par godina, a i ne znaš kako će tehnologija napredovati, zato ja uvijek video i fotografije snimam i spremam u najvećoj kvaliteti, 10Mpix pa neka bude 10 Mpix, kada jednog dana budu ogromni monitori, 3D monitori ili tko zna što sigurno će biti bolje raditi sa većom kvalitetom, a i fotografija se lako smanji)

Dobro, bio je mali OT; "Pogled u budućnost"

A što se tiče postavljanje više videa na DVD možeš koristiti Nero Vision, Adobe Encore i sl. za izradu DVD-a ili kao što si reko kodirati snimke u Xvid (ili čak bolje u .mkv ako player podržava taj format). Za kodiranje videa koristio sam AutoGK ili Auto MKV. No, poanta je da snimke na računalu držiš u najvećoj kvaliteti
Buger je offline   Reply With Quote