a pazi da se tamo obicno javljaju ljudi kojima je kanta krepala i ne radi. Ne mozes od njih u takvoj situaciji ocekivati smirenost, razum i osnove pismenosti koje im jos u skoli nisu utukli u glavu pa odakle da ih sada vade kada ne mogu na google?

Naslovi....prica za sebe. Vjerujem da svakog od nas prijatelji, kolege, potpuno nepoznati ljudi dave za neke svoje razne probleme s kantama. I obicno mi treba poprilicno da iz njih izvucem sto je tocno problem. Zato se i ne cudim nepreciznim naslovima. Vecinom se tek nakon par pitanja i odgovora unutar threada definira sto je tocno problem.
A za stare teme....osobno sam za lock nakon par mjeseci. Znam da tor forsira stednju bitova i koristenje starih tema ali ponekad i sami modovi dovode stvari do apsurda.
Da ovdje pricamo o arheologiji mozda bi bilo razumljivo ali meni osobno je thread u kojem se preporucuje hardver i rjesenja iz 2004. s par novih postova neprobavljiv. Prvo pol sata razmisljam koji je k tim ljudima da preporucuju nekome athlona 2500+ kao best buy a tek se onda sjetim pogledati datum