Tema: Anno 1404 :D
View Single Post
Staro 18.07.2009., 23:04   #23
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pih, ha jeboga ja kad se nece da makne sa toga trade agreement-a pa da ga dobijem, presporo to ide, nemrem na sljedeci level onda
Pa sto bi trebao igrati 4-5 sati samo da dodem na 3 level, ktome jos igram onaj continius play, sp me bas i nezanima ali me zivcira da ovaj konj od cpu-a vec nakon pola sata ima ekipu na trecem levelu a ja moram cekati dok se ovome nesprdne... ma banana vracam se na 1701..

Ili, jel moguce da im zabranim zacine na otoku pa da idem na sljedeci level, mada nekako mi smrdi da nije moguce...

Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
za to ti treba bazaar. jos nisam uspio dobit ali mozda ima veze sa kristalima koji se dobivaju kada se obavi zadatak ili neki uvjet.
Skuzio sam, moras kod ovoga svog glavnoga lika koji ti daje questove kupiti\zamijeniti neke papire i odnjeti do orijentalnog naselja(valjda za honor, nalaze se pokraj itema koji daje 10% + speed brodovima), onda ti lik dopusti arhitektonske nacrte za njegove gradevine pa kad skupis vise od 150 nomada dobijes na pravo da gradis gradevine potrebne za zacine...
jeeezzzss
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 19.07.2009. u 13:24.
Gjurovski je offline   Reply With Quote