View Single Post
Staro 18.07.2009., 17:55   #12
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Vodeno nebi jer za takav izlet prvo nemam znanja ni vjestine, drugo love, trece vjeciti pesimist pa mi struja+voda ne idu zajedno iako se slazem s mymoon-om.Znaci koji vent od 120 za upuh koji 92 za ispuh i sto s grafom jer ona se grije najvise?

Nije mi svejedno jer mi stoji kanta na stolu i grije me cijelog,a samim tim i sobu.Na plus 30 u sobi, mi razlika izmedju 40 i 50 jako znaci , bogamu znojim se kraj kompa
Cek, nije mi jasno.. Ti kazes da zelis potpuno pasivnu konfu (ili sto je vise moguce pasivnu) ali isto tako da ti je u sobi vruce i da se kuvas.. Pa ta pasiva bi ti donila jos vece temp u kompu a s time i u sobi.. Meni je takodjer komp u sobi di spavam i iako imam vodeno, topim se kraj kompa jer mi je najveci "grijac" grafa. Tako da na kraju dana (komp vecinom radi cili dan) ja se cijedim u sobi jer grafa konstantno puse taj ugrijani zrak van kucista.. Sve u svemu, najbolje bi ti bilo nabaviti par dobrih coolera kako kolege kazu ili IMO rjesiti neki vodeni sustav (tisi je i ucinkovitiji, a nije neki problem za ugraditi)