View Single Post
Staro 18.07.2009., 15:50   #379
kamikazaa1234
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Meni baterija traje isto malo više od ćuke vremena, imam laptop godinu i pol. Nego htio sam sa vam svima podijelit svoju avanturu oko popravka laptopa.

Jedan dan mi se lap samo ugasio, ne reagira ništa, niti svijetli napajanje, niti sa baterijom ne daje znakove života. Odnesem ga 29.6. u MojServis i vele za tjedan dana zovi, bit će gotovo. Dobio sam ga sad u srijedu, znači više od 2 tjedna, što i nije neki bad, reko oprostit ću im to. Zvao sam ih 3 puta u ta 2 tjedna, svaki put mi je čovjek rekao da je riknula grafička zbog pregrijavanja zbog previše prašine i da moram svakih 2 tjedna propuhivat da se opet ne skupi prašine. Ali najzanimljivije je to što su naručivali 2. puta grafičku, zato jer je prva bila neispravna. Pazi šta oni rade, pošalji ne znam kud grafičku, oni ju tamo repariraju i šalju nazad opet ako nekom rikne i stave u laptop ko da je komponenta nova. I šta ako mi ta ista grafulja rikne za godinu dana kad ne budem imao garanciju!? Pljunut hrpu para ili prodat lap u dijelove? Strava! I još mi lik kaže da inače ne prihvaćaju takve reklamacije. Pa jebote nisam ja turo tu prašinu unutra.

Uglavnom, sad je sve ok, proc se ne diže u normalnom radu iznad 40 stupnjeva. I da, kupujem kompresor, 2 bara zraka u ispuh i da vidiš!
kamikazaa1234 je offline   Reply With Quote