Ovako, imam neki cudan problem...
Neki dan sam pokusao upalit komp, i umjesto normalnog paljenja (kada se ventilator od grafe najjace vrti, pa se postupno smanjuje itd), ovdje je nonstop radio na max., a na ekranu je crvenim slovima bljestalo
"YOU HAVE NOT CONNECTED ONE OF YOUR VIDEO CARD POWER CONNECTORS TO THE POWER SUPPLY. PLEASE REFER TO THE "GETTING STARTED GUIDE" FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION."
a isto tako se i beeper (iz maticne valjda) ukljucio sa svojim beepanjem, pa je sveukupno izgledalo kao da je nuklearna reakcija u tijeku. I tako ostane, ali sam skuzio da je sve normalno onda ako povadim sve zice iza na kucistu i opet ih spojim. I onda taj prvi put paljenja nakon "crasha" se Vista pokrece 5 minuta, umjesto 30 sec. I onda je sve u redu za sljedecih 20 sati, vise manje.
Nekad se zna restartat dok je neka igra u tijeku (onda opet hladenje ode na max), i ne zeli se ugasit nikako drugacije nego restartanjem napajanja.
Znam da je grafa u pitanju jer onda nakon normalnog paljenja mi dodje iz Vistinog centra poruka da ATi driveri nesto ne valjaju tako nesto, uglavnom sa grafickom je, a driveri su mi fully updated.
Sad jel to napajanje u pitanju, netko mi je rekao da bi sa ovom maticnom trebao imati min. 750W, a meni su dok sam kupovao komp htjeli dati i od 550W, pa neznam.
Hvala na eventualnoj pomoci