View Single Post
Staro 17.07.2009., 20:08   #949
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Haha, sad ti nisi citao.

Ne, ja hocu da kazem da je HD4870 bolja od HD3870X2 u svakom pogledu, a ne da mu se ne isplati nekakav prelazak.
Krivo. Sa 3870x2 prelazak na 4870 nije baš takojako isplatljiv( a ovo bolji je tipa ferari F40 vs F50, besmisleno uspoređivat kad se u oba možeš po stazi voziti da si na vratu bubreg osjetiš)da bi ga se ponavljalo stalno. Samo nabrijavate postavke i derete po rezama, i zato grafe postaju smeće...ne ti doslovno SRV, ali velika vecina na forumu.

Gledam izreku: isplatljivo...? To treba izbaciti iz uporabe kad je o informatici priča. Čovječe kupiš grafu za 2 iljade, i za pola godine dobijes 900 kn, a u dljedecih godinu dana ako prodaš za 450 dobro prođeš. Isplatljivo?pss (o drugim komponentama da nepričam)

napisao sam jos 30ak redaka, ali nema smisla. Vidim da je ljudima dosadno, pa neka se pretače u šuplje u prazno, barem theDream-u nije dosadno, on pokušava dokazat, al neide...

Jadni mi kad dodje reza 45000x35460...morat cemo prodavat grafe jer nemozemo sve na haj vrtit na maksimalno...šmrc

edit:@mod sry na ot-u, mislim da je ovo poanta svega
Halos je offline   Reply With Quote