View Single Post
Staro 17.07.2009., 14:07   #2
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Apsolutno. Radit će ti sve super. Nema potrebe za novom grafičkom osim ako ne želiš gurati zvuk na TV preko HDMI-a. Slika će ti biti ista i sa DVI-HDMI spojem.

Ako je to sve što želiš, nema potrebe da ideš dalje. A dali može bolje? Naravno... Možeš si složiti pravi HTPC što onda zahtjeva još i daljinski i neki media centar software. Ja recimo koristim Windows Media Centar koji dolazi sa Visom ultimate. Moj jedini komp u kući je taj za HTPC. Na njemu gledam i snimam televiziju (dual DVB-T tuner), igram igrice (dual Xbox360 Wireless kontroleri), gledam HD filmove, browsam po netu (wireless tipkovnica+miš) itd... Satelitske kartice ne rade nativno pod Vista MCE ali u Windows 7 MCE će raditi tako da ću i to isprobat.

Jedina razlika je što ja nemam još jedan monitor ali viđao sam slične konfiguracije + još jedan monitor za surfanje dok žena gleda sapunice i to fino radi...

Ako te zanima takvo nešto, imaš tu negdje na forumu topic od syssa koji si je složio fini HTPC. On se doduše nemože igrati na njemu ali bože moj...