Citiraj:
Autor Nybelung
Odavno ne pratim WoW, ali nudi mi se jedan dobar acc na poklon pa ne znam hoću li moći odolit.
Uglavnom, pitanje je: Ima li tko kakvu informaciju o novom add-onu za WoW? Ili je sve "gotovo" sa WOTLK?
Vidim da ovaj thread umire i da je svaki dan sve više WOW acc-a na prodaju. Nije valjda takva situacija i po serverima? 
|
Varira sa servera na server..90% ljudi je lvl 80 pa se cini da nema ljudi koji igraju, udi na magtheridon na horde side i prodi dalaranom i orgrimarom i vidjet ces preko 500 ljudi koji samo cuce u gradu.
Mozda ti dosta ljudi prodaje accounte dok jos vrijede, jer se skoro sve moze promjenit, spol lika, izgled lika, sad ces moc mijenjat faction, znaci horde to ally i ally to horde ( naravno isti class, znaci ako si human mage, mozes bit horde mage koji su dopusteni na hordi ).
Igrica je postala jako lagana, od lvlanja do instanci, znaci komotno mozes napravit sve instance u public groupi, dobro mozda Ulduar 25man bi zadnji par bossova bilo tesko ali ako ljudi imaju mozga, moze se i to napravit i sad trenutno postoji opcija svakog bossa na Hardmode ( malobolji loot i da hardcore igraci imaju neku bolju zabavu ) Sljedeci tjedan bi trebao izac patch s novom instancom i nekim promjenama, na lvl 60 ces dobit 150% mount, pojeftini ce sve itd itd.
Uglavnom igras se sve vise prilagodava masi, gdje ne trebas igra po 7 sati na dan da bi te se smatralo active playerom, ma 7 je i malo, prije bi rekao 10ak sati dnevno, sad mozes doc u 19 i igrat do 23-24 i imat ces solidnog lika.
I cisto ti sumnajm da ce ikad doc zadnja expanzija, ta igra je ogroman priljev novca, preko 11 milja igraca koji imaju activan account pa ti sad racunaj koliko je to, ovo su ispitivanja koja neke internet firme koriste da se usporedi koliko broadband korisnika ima u svijetu a trose vrijeme samo na online gaming.
I sad ja jedno pitanje, kako vam se vrti wow i na kojim konfama, znaci u 25man instancama i dalaranu koliko vam FPS varira?