Tema: Anno 1404 :D
View Single Post
Staro 17.07.2009., 10:02   #19
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor studenac Pregled postova
ja cu poludit s ovom igrom, ja nemrem to igrat kolko trza kad kliknem na kucu...

imam quad @ 3 GHz, 3GB @ 1066 MHz, HD 4870, igra je instalirana na raptoru, ak to ima ikakve veze. HD 4870 ima modificirane drivere, kao bolji neki i to...iskljucio sam AA i ono drugo sta već, ostale opcije su vise-manje ukljucene, ali to trza fakat zbog te sugave animacije koju baca kad se klikne kuća, ta blesava ekipa/stanovnici kaj se kese mi unistavaju gameplay do kraja.

jel ima jos netko slicnu konfu i kakva su mu iskustva, brijem da cu se vratit 1701, ovo je bezveze.

kad overklokam grafu do kraja, pocmu mi artefakti iskakivat posvuda a i dalje jednako trza animacija. tek kad sve iskljucim u graphic options i smanjim do kraja, tek onda se vidi razlika i manje trza, ali to mi je malo cudno...igra leti sa svim postavkama do kraja ukljucenim, ali u tom slucaju ak kliknem na kucu i pokrene se animacija, mogu prestat igrat jer se igra pretvori u turn-based. :X

Aj ti makni te modificirane drivere za pocetak....

Ufff koliko sam samo vremena izgubio igrajuci 1701, jedino mi je ono problem kod ove igre sto pojede lagano 6-7 sati pa se moram pripremiti da cu izgubiti dan ako krenem igrati
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote