View Single Post
Staro 17.07.2009., 08:35   #68
kill
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Skidanje molex konektora je vrlo jednostavno ako imaš alat za to. Ja ga kupio u linksu. Došao sa setom UV molex konektora
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Ja alat za to nemam, a kupovat nove konektore samo kako bih promjenio boju molexa i dobio taj "alat".
ma kakav alat ?! mrzim kad se moram ponavljat.

Citiraj:
Autor kill Pregled postova
Makar je još jednostavnije izvadit pinove iz molexa, i sastavit ga nazad, nije nikakav problem, sa tankim odvijačem saviješ zube koji drže pinove i idu van bez problema.
http://www.youtube.com/watch?v=LOr2sCXoHCM
Nabavi si par metara snake skina i pobacaj kablove od napajanja unutra. U chipoteci imaš i muško-ženske parove konektora, dvopinske pa do 8 ili više pinova, sa kojima možeš pretvorit napajanje u fancy modularno

Ako ti se neda tražit snake skin, postoji plastično crijevo, razrezano u spiralu, kojim se mogu omotat kablovi, super zgodna stvar za organizaciju kablova.

Zatim imaš plastične priljepke sa ušicama za vezice, uzmeš oboje crno i to izgleda super.

Unutrašnjost možeš i običnim sprejom obojat,najbolje u crno, a za vanjske stranice pogledaj koji tutorial, nabavi jednu bočnu stranicu pa probaš na njoj, ako si zadovoljan onda i svoj case tako obojiš.

Eto neke ideje. Samo naprijed
kill je offline   Reply With Quote