View Single Post
Staro 17.07.2009., 07:39   #2932
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Pogleda i nastavak L'ennemi public n°1 (2008)

I zaključak je da mi je možda malo bolji od prvog, a u cijelini su dosta ok, malo jebe francuska projekcija, nekako iman osjećaj da bi ameri ili možda i englezi napravili to dosta bolji (i patetičnije, ajde). Al radnja je bolesna, neću sad opisivat sve jer nisu svi pogledali, al ovi šta jesu znaju na šta mislim, uglavnon čudno mi je uopće zamislit da je postajao ovako lud čovik
http://hr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine
Ma jasno,Stallone ili Seagal bi to mnogo bolje odigrali,eventualno Bruce Willis. Daj pobriši taj komentar molim te,uvredljiv je za moje oči. Uspoređivati američku i francusku kinematografiju,ne znam po kojem kriteriju. Radnja ja duplo realnija,gluma valjda tri puta bolja i prirodnija, krajolik i scenografija pa jedno deset puta,a sve bolji su i efekti na europskoj strani obale.

Vincent Cassell je Bog. I Bog ima najbolju ženu na svijetu.

Šta se tiče knowinga, jel to ono sa čovcima u crnom,uberkul svemirskom brodu,poljem crnih jaja i na kraju kao tucanje ispod drva života, a sve u smislu nove civilizacije,rađanja bla bla. Ma,jasno - popravlja dojam u svakom slučaju. Ako imaš 8g i mač od he-mana ili šljem od čovjeka oružja na bulji.

thedream je offline   Reply With Quote