Citiraj:
Eto, baš se nagledao još par filmova u 1080p. Par prvi put, većinu opet jer su mi dobri.
|
Da je meni uhvatit vremena u zadnje vrijeme

pa da satarem 500GB koje čeka...
Citiraj:
Kum 1, 2, 3. - Pogledao opet. Legendarni filmovi. I koliko god ekipa pljuvala kako je trojka katastrofa. Nakon kaj ju se pogleda nakon 1 i 2 meni odlično sjeda.
|
Meni su po kvaliteti 1,3,2 naravno bez jednog od oih nastavaka opet film nebi bio potpun
Citiraj:
Batman - Nisam ga dugo gledao, jer stalno na telki repriziraju ove novije isprde. (forever etc.) Ali film ima atmosferu ufff. Obožavam ga. A Jack Nicholson kao joker mi overall odradjuje puno bolji posao sa cijelim characterom nego Ledger.
Batman Begins - film mi je u nekim djelovima puno bolji od Dark Knighta, a u nekim djelovima pun lošiji.
|
Pogledao Batmana, i nisam zadovoljan jednostavno previše nerealan
Citiraj:
Full Metal Jacket - Kaj imam za napisati. Predobar film. Ma, predobra dva filma. Iako mi druga polovica nije toliko jaka kao prva. Bezvremenski je film.
|
Odličan film potpis
Citiraj:
Sin City - Što reći. Film koji me te godine jednostavno oborio sa nogu. Taman me uhvatila depresija da neću dugo vremena vidjeti je**ni film i onda je ovo došlo. Priče su zakon i zabavne, a sam video dio jednostavno izgleda genijalno. Film koji preporučam svima koji imaju odličan TV, jer izgleda stunning!
|
Nije mi se dopao iako ga svi hvale
Citiraj:
Gran Torino - Jedna od najboljih uloga Clint Eastwooda, a film je novi. Što samo pokazuje jačinu Clinta kao glumca, te ga još jednom stavlja u dobro zasluženu ulogu jednog od najboljih redatelja današnjice.
|
A Dirty Harry & Sudden Impact ? Imao je i imat će sjanih naslova jer je old school kvaliteta od glumca
Citiraj:
Blade Runner - Film koji danas dere istom jačinom kao i "jučer". Priča, gluma, atmosfera. Sve na mjestu. I za sve kojima je promaklo, jer je tek sada nedavno izašla prava verzija filma, onakva kakva je trebala biti in the first place. Da ljudi, on je replikant! :P
|
Bad, isto kao Sin City.
A sada konačno sam uhvatio 2 h vremena i utrošio sam ih na
Body Of Lies.
Film je po meni jedan od boljih u zadnje vrijeme, od Ridleya Scotta (koji je imao dobrih uradaka od prije), a perfektna 3 glumca Di Caprio, Russel Crowe, i sada već moj favorizirani Mark Strong
(
). Radi se o iransko/iračkim/amanskim problemima, američkoj infiltraciji te međunarodnim islamističkim prijetnjama. Scenarij mi je vrlo dobar, gluma odlična
8/10