View Single Post
Staro 16.07.2009., 04:49   #84
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Nešto bih napisao no eto, neznam zbog čega no sami moderatori su mi prišili da imam nekakav PIK na njih iliti tome slično
pa nisam baš pametan jel uopće smijem... Kritika nije PIK dečki... pljuvanje po nekom je jedno a kritika drugo...

No ipak... @Beshtya nikad nije doživio/dobio jednu osudu i "pljuvanje" od strane PCE administracije kao maltene svatko sa liste
prljavih pokvarenih trgovaca, "popljuvali" su ga 99% obični forumaši...

Dali je @Beshtya ikad bio baniran zbog svojih muljaža ? NIJE, ali ja mogu nabrojat bar njih 5-6 sa liste prljavih koji jesu....

Imamo još tu dvojcu mislim koja se bave prodajom laptopa i ostalog, jesu dobili toliku reklamu na forumu ? NISU...

Ono što me smeta je da apsolutno svi moderatori "pažljivo biraju riječi" u samoj osudi @Beshtya ali to nebi bio slučaj da ja sad nekog zahebem za 2k i završim u prljavim trgovcima...

Općenito ne mislim sa su moderatori išta krivi tj. da imaju svoje prste u takvom poslovanju @Beshtya ali da je čovjek imao popusta, imao je...

Najlakše se ogradit i biti u pravu brisanjem nečijeg posta... kako bi obrisali post da ne postoji riječ SPAM ?
stuc je offline   Reply With Quote