evo, samo da podjelim svoja iskustva s GTA IV. Znači fino mi radi, konačno sve fixiro itd...

ugl...Eto, došao ja do one misije di moram izabrat ubit Dmitrija ili natrag radit za njega... Išao sam ga ubit, dakle dođem na onaj brod, sve ih pokoljem, otvorim si ona vrata dolje, skočim unutra, ubijem ih nekoliko, i onda mi ja specijalac oču bacit bombu i sam sebe raznesem, kad je bacio koda je kilav... i ja se razj*** u P.M, natrag moro sve ispočetka, ali mi se nije dalo pa sam išao na onu misiju da radim natrag za njega i dobio brdo love

... sve super, zatim ubiju romana tamo na vjenčanju, i onda idem s Little Jacobom ubit ovog Dmitria, i onda najprije sljedim neki šugavi auto 30 min, onda dojdem tam do ovih likova, par puta me pobiju, ajde idem natrag, i natrag sam išao par puta, i pobijem ih, dođem do broda, par puta me raznesu bazukom kad sam pratio dok su se vozili helićem, i onda sam probao 5x...a naravno pizdim ko luuud.... i onda gle čuda, nisu me pogodili, 6x sam imao sreće

zatim dojde Little Jacob s svojim helićem, i onda ih još moram s helićem pratit, i onda sam se tamo polomio, i onda vidim sve ispočetka ja u bolnici, onda sam popizdio al ono... ko zvjer sam bio lud.................. ijaooo...... isssss.................... aaaaaaaaa......... ugl... glavna stvar je da sam slomio kad sam to radio subwoffer... udario sam ga punim šusom pao je dolje na na pod i više nije radio, i još su se neki kabli rastrgali kad je palo... itd... i kako se nekom isplati igrat GTA IV

....
BTW... ima li možda ko game save iza te misije??