Citiraj:
Originally posted by pinsla
1. monitor je prilično brz i možeš se igrat na njemu
2. da vertikalni vidljivi kut je nešto lošiji ali vjerojatno se da istrpit
3. ne kužim te točno na kaj misliš ak misliš na prikaz i dubina crne boje onda je lošije od mva matrica ali je u principu vrlo solidan prikaz
|
Lose sam postavio ovo trece pitanje. Da, mislio sam i na dubinu crne boje i na jos nesto: kada recimo imas full screen crnu boju, da li je vidljiva svjetlost od pozadinskog osvjetljenja na rubovima ekrana? Znam da je odgovor da, jer nijedan LCD nemoze u potpunosti blokirati svu svjetlost ali me zanima da li je to puno vise izrazeno na rubovima ekrana nego u sredini? Recimo na LCD-u kojeg koristim na poslu, kada ugasis svjetlo i gledas crnu boju u full screen, izgleda kao donekle ravnomjerno rasporedjena vrlo tamno siva. To mi nije problem, ali vidio sam nekoliko kritika za Samsunga 710T koji koristi isti panel kao i 172X (ali navodno drukcije pozadinsko osvjetljenje) bas na racun "backlight leakage-a". Znaci, na vrhu i dnu ekrana "propusta" se dosta svjetlosti tako da je slika tu uvijek svjetlija. Da li je to tako i sa 172X? Inace, hvala na odgovorima. Znaci, Operation Flashpoint bi trebao bez problema raditi na 172X? Razmisljao sam i Samsungu 173P ali posto mu je response time 25ms i jos koristi PVA matricu, vecina toga bi bilo neigrivo, right?