View Single Post
Staro 15.07.2009., 18:40   #370
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
OSX se isto uspori i ima svoj BSOD. Hardware je 3x skuplji sa 3x manjom garancijom.
Još se spremam na ovo iskustvo, trenutno sam na 2007" iMacu sa OSXom iz 2008 (kada je kupljen) i radi jednako dobro kao prvog dana (prošle godine sam ga probao kada sam išao na F1 u Mađarsku), sa dosta softwarea (woodworking, slike).
Citiraj:
Appleovi laptopi su mi odlični, imam macbook pro 15" i zadovoljan sam. Jedino sam imao problema sa vodafon mobile conect karticom, tj. vodafonovim katastrofalnim driverima.
Dotična ima problema i sa Winsima i jednostavno je crap (meni radi najnormalnije Web 'n' Walk OSX/Ubuntu/Vista).
Citiraj:
Po toj logici, čim neki drajveri nisu 100% made by apple. Javljaju se problemi. Sad uzmimo da 90% drivera za windowse nisu digitaly signed, tako da i ne čudi što dosta ekipe ima problema sa svojim prozorima.
Nije istina, jer na osnovu jednog proizvoda koji je crap na svim platformama nemožeš očekivati da radi na OSXu.
Citiraj:
Stvar je u tome, što sa windowsima imaš slobodu kombiniranja svega sa svačim i potpuno je za očekivati, da sve kombinacije neće savršeno raditi.
U tom zecu leži grm, stoga Apple i ostali brandovi slažu i testiraju konfe
Citiraj:
OSX ne podržava DX, što ga čini za mene, a i za večinu ekipe ovdje beskorisnim
Ni *nix i u čemu je problem, pomalo ali sigurno razvijaju svoja rješenja, koja će se sigurno i ubrzat ako Apple povuče neke poteze

Citiraj:
OSX BSOD iz vlastite radinosti

Doživio samo na hack konfama koje nisu uredno postavljene Na svom Hack Pro i iMacu radi sve perfektno

@Moree
NHF cut the crap, i počmi ozbiljno govoriti
Baja 001 je offline