View Single Post
Staro 15.07.2009., 14:31   #126
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ohoho,pa nisam ni vidio ovaj post sa mojom "omiljenom" firmom koja mi je zagorcala zivot.Famozni Diskont24 dot com.Pa da i ja napisem koju rijec "hvale" i iskustva u poslovanju s njima.Kod njih za prijatelja kupljena graficka Powercolor 1950pro sa Accelero coolerom prije jedno godinu dana.Naravno kao sto to biva po Murphyjevom zakonu graficka riknula nakon tjedan dana.Nista,napisem opis kvara (nema slike i ne boota) i posaljem njihovom sluzbom dostave DPD.Nakon 2 tjedna zovu me iz diskonta i javljaju da je graficka stvarno riknula i da salju novu.

Dolazi meni nova graficka ali nije ista.Da budem precizniji,to je powercolor 1950pro,ali nema accelero cooler nego neko stock smece od coolera,i druga razlika je da nema DVA DVI konektora nego jedan VGA i DVI.Ok,mislim se,kao da je to bitno,bitno je da radi.Ali nakon sto sam je spojio graficka ne radi kako treba.Smrzava racunalo,hijeroglifi po ekranu.Meni nije jasno,kako sad ovo.Posto sam dobio novu graficku,sumnjam na druge komponente.I tako pocinje mijenjanje svega osim graficke i konacno shvatim da su mi poslali neispravnu graficku.

Nista,opet saljem na njihov trosak graficku na servis,i nakon 2 tjedna oni mene zovu i kazu slijedece.Pazite sad ovo,veoma bitno.

Gospodine,graficka je neispravna,ali nazalost ta graficka nije kupljena kod nas i morate platiti troskove servisa u iznosu od 150 kuna,troskove dostave ili vam necemo poslati nazad graficku.Posto mi je kristalno jasno da je netko zajebao,pitam za osobu koja je tu graficku poslala meni,a oni odgovaraju da ta osoba vise ne radi kod njih.Svi pokusaji da se utvrdi situacija ostaju nerijeseni.Jednostavno,shvatio sam o kakvoj bandi se radi i nije mi se vise dalo nazezati s njima.Jebes tih 100 kuna sto su jeftiniji,koliko su mi zivaca popili.Mislim,koja je to logika da saljem njima na reklamaciju graficku koja je kupljena u drugoj firmi,ALO,pa nisam progutao camac,ako sam sisao veslo. Druga stvar je ta da su te graficke standardno imale garanciju 2 godine,i gdje god da sam je uzeo imao bih pravo na reklamaciju jer je na nasem trzistu bila prisutna manje od godinu dana.Logika.

Nista,uplatio gamadi sav iznos koji su trazili da mi uopce vrate graficku i prekrizio ih za sva vremena.Ali sam takodjer barem 40 osoba odgovorio od kupovine kod njih i ispricao im svoju pricu nakon koje se svi zgrazaju.Eto sad sam je nakon godinu dana tisine ispricao i vama da shvatite vec jednom kako nije bitno 100 kuna razlike sto su jeftiniji,nego fer usluga i servis.

Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 15.07.2009. u 14:45.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote