Tema: Metronet
View Single Post
Staro 15.07.2009., 14:13   #449
Karlo2304
Premium
Moj komp

Karlo2304's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Isti slučaj i kod mene.

Meni ističe krajem ovog mjeseca ugovor od dvije godine.

Žena me nazvala iz Metroneta, i dala mi neku smiješnu ponudu (valjda 30kn jeftinije na moje usluge, tako nešto) i kao ako odmah potpišem na nove dvije godine da će mi u roku od tjedan dana povećati brzinu na 4mbita.
Ja fino joj rekao da necu nista potpisati i da mi samo kaže do kad mi je ugovor s njima.
Ne znam jesu li ovo teorije zavjere ili samo slučajnost, no dvije godine mi je net radio savršeno bez ikakvih problema. Drugi dan nakon našeg razgovora, net mi je počeo prekidati svako malo, i to traje kojih dva tjedna. DSL connection stalno prekida (tak mi piše kad prekine), iako ništa nisam dirao po routeru ni instalacijama.
Prijavio sam im kvar, na što mi je čovjek iz tehničke službe rekao, ko fol da je mjenjao neke opcije, te da bi trebalo biti sve u redu i da ne vidi neke prevelike probleme (kao bilo je nešto), te da se rijetko vidi tako kvalitetan signal i parica (centrala = Zagreb, Draškovićeva). No meni i nakon njihove intervencije svako malo puca net što živcira, budući da dosta vremena igram online, pa me izbacuje.

Uglavnom danas poslao Zahtjev za Amis 2u1, a ovaj Metronet mi je skroz pao u očima ne samo zbog ovih prekida nego i njihovom odnosu prema svojim korisnicima, pogotovo onima koji su im među prvima došli.

Također očito se je promijenila i njihova politika, budući da više nemaju nikakve ponude za fizičke osobe (nove korisnike) - optiku im ne brojim kad je to dostupno u par kvartova u Zagrebu.
Karlo2304 je offline   Reply With Quote