Citiraj:
Autor Mar
Sam si je kriv.
Za "profesionalce" postoje firme koje mogu garantirati isporuku, a kad ljudi gledaju da prođu 10kn jeftinije na matičnoj neka ne kukaju što su im propala 2 posla zbog toga
U najgoru ruku, ako ti nešto stvarno treba za posal od kojeg zarađuješ, to kupi u najbližoj trgovini i(li) trgovini s dobrom politikom reklamacije gdje zamjenu dobiješ odmah ukoliko nešto krepa.
|
Lupetaš gluposti.
Ne kukam zbog dva propala posla jer se gluposti dešavaju, al čekal sam mjesec dana da mi stigne sva naručena roba (ne samo iz hardveraja). I opet nije stiglo ono naručeno. BTW svima piše rok isporuke, al je to očito nešto po čemu se nemre ravnati.
Nije se radilo o ničem drugom već o tome da je bilo kupiti nekih stvari kojih nije bilo drugdje pa sam uzeo još neke robe.
Koliko sam novaca potrošio tamo, toliko sam i u drugim dućanima i dvije stvari u svojih 15 godina kolko kupujem hardver (kod raznoraznih firmi) još nisam doživel:
1) da mi stigne ono što je naručeno (makar pisal i šifre kod narudžbe)
2) u slučaju da ne stigne, da je idući dan ispravna roba kod mene.
Nisam imal posla s nijednim dućanom imunim na ove stvari.
A koja to firma može garantirati isporuku? Plaćaš avans, a dal ćeš dobiti robu ili ne ovisi o čovjeku koji vodi firmu i dal je želi još voditi ili pobrati pare.
U najbližoj trgovini? Lakše mi je isplanirati sve što je potrebno i pričekati dan - dva nego se cukati od trgovine do trgovine, a nijedna nema na lageru ono što je potrebno. Svi imaju rok isporuke.
Vezano na to, ako nekaj i krepa, koja je vjerojatnost da imaju na lageru? Opet čekaš ...
Lekcija za kraj je da u budućnosti naručujem izvana i ne mučim se dal neko ima ovo il ono i kad će doći ...