View Single Post
Staro 15.07.2009., 11:30   #78
ZOX
Premium
Moj komp

ZOX's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Sam si je kriv.
Za "profesionalce" postoje firme koje mogu garantirati isporuku, a kad ljudi gledaju da prođu 10kn jeftinije na matičnoj neka ne kukaju što su im propala 2 posla zbog toga

U najgoru ruku, ako ti nešto stvarno treba za posal od kojeg zarađuješ, to kupi u najbližoj trgovini i(li) trgovini s dobrom politikom reklamacije gdje zamjenu dobiješ odmah ukoliko nešto krepa.
Lupetaš gluposti.
Ne kukam zbog dva propala posla jer se gluposti dešavaju, al čekal sam mjesec dana da mi stigne sva naručena roba (ne samo iz hardveraja). I opet nije stiglo ono naručeno. BTW svima piše rok isporuke, al je to očito nešto po čemu se nemre ravnati.

Nije se radilo o ničem drugom već o tome da je bilo kupiti nekih stvari kojih nije bilo drugdje pa sam uzeo još neke robe.
Koliko sam novaca potrošio tamo, toliko sam i u drugim dućanima i dvije stvari u svojih 15 godina kolko kupujem hardver (kod raznoraznih firmi) još nisam doživel:

1) da mi stigne ono što je naručeno (makar pisal i šifre kod narudžbe)
2) u slučaju da ne stigne, da je idući dan ispravna roba kod mene.

Nisam imal posla s nijednim dućanom imunim na ove stvari.

A koja to firma može garantirati isporuku? Plaćaš avans, a dal ćeš dobiti robu ili ne ovisi o čovjeku koji vodi firmu i dal je želi još voditi ili pobrati pare.

U najbližoj trgovini? Lakše mi je isplanirati sve što je potrebno i pričekati dan - dva nego se cukati od trgovine do trgovine, a nijedna nema na lageru ono što je potrebno. Svi imaju rok isporuke.

Vezano na to, ako nekaj i krepa, koja je vjerojatnost da imaju na lageru? Opet čekaš ...

Lekcija za kraj je da u budućnosti naručujem izvana i ne mučim se dal neko ima ovo il ono i kad će doći ...

Zadnje izmijenjeno od: ZOX. 15.07.2009. u 13:46.
ZOX je offline   Reply With Quote