View Single Post
Staro 15.07.2009., 10:09   #1
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Total TV- iskustva te preporuke

Pozz svima, trebam par informacija vezanih uz ovu tvrtku.
http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=700

Dakle dali itko ima njihove uređaje, vidim da je ponuda programa dobra već u osnovnom paketu, pa me zanima kakva im je tehnička podrška.
Naime frend mi imao digimax pa ih je otkantao upravo zbog loše teh. podrške, nakon godinu i nešto sitno riknuo mu reciever i 2 mjeseca nitko nije došao po njega iako je uredno zvao, da bi mu na kraju rekli da ga pošalje poštom i te stvari.

Eto, ako ima itko iskustva, bilo bi dobro da napiše ovdje, da se zna.

Zanima me i još jedna stvar, ako se tko razumije u te stvari.
Nakon što ja uzmem npr. total tv, ili maxtv, dali sam ja dužan i dalje plaćati pretplatu hrt-u ili ih mogu otkantat, pošto više ne koristim njihovu infrastrukturu??

Naime trenutno imam maxtv, i mjuzu slušam preko interneta, znači uopće nemam kontakta sa ikakvom radijskom frekvencijom, sve ide putem žice, pa mi je došao lik za naplatu klasične tv i tražio da platim na što sam mu odgovorio da ne koristim klasičnu televiziju već internetsku, te da nemam šta plaćat, na što je on rekao OK, okrenuo se i otišao.
U podstanarstvu sam kod prijatelja, on im već odavno ne plaća ništa,duga priča, uglavnom da nebi sada bilo problema zbog toga, premda mu nisam nikakve podatke svoje dao?