View Single Post
Staro 15.07.2009., 09:39   #76
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Ma ljudi, di idete krivit moderatore za to sto su dopustili reklamu. Pa sve da su imali nekog profita, nisu mislili/znali da ce ovo ovako zavrsiti...

Posto sam ja jednim dijelom kriv za ovo (spomenuo i eto lavine) htio bi samo reci da se moje odnosilo na zatvaranje i spajanje teme u kojima je izgubilo na bombasticnosti naziva.

Zasto? Kao obican joe user koji lurka tu citas o hladnjacima (jer si se zato uclanio, vidis da ljudi pricaju i preporucuju hardveraj kao jeidini koji ima te i te hladnjake pa odlucis i sve ostalo naruciti jer je uostalom i jeftinije) i tko gleda neku lockanu temu iz naftalina koja je na 58. strani u ostalo rubrici.)...

Onako sa bombasticnim nazivom odmah kliknes i vidis sta je istina...

Sto se tice ljudi koji pravdaju hw - nekad se placalo kapara i u vecim firmama. Ali ako je rok 1 tjedan, istekom istog se moze traziti nazad ili pak (po zakonu) dvostruka.
Hardveraj uzme cijelu lovu, ne isporuci i ne vraca lovu. To je prvara i ne od tjedan dana vec mjesecima...

I onom ko je rekao da sta se ja i ostali tu mjesamo (spamamo) - ako nasi postovi spase zivce i lovu par ljudi - islatili su se.

Zato ljudi, prestanimo pljuvati po moderatorima i administratorima (jer nisu nizasta krivi) nek ova tema ostane i bez locka da se ljudi kojima hw duguje lovu mogu ovdje javiti i napisati o tome.
Alfa_R je offline   Reply With Quote