View Single Post
Staro 14.07.2009., 23:03   #66
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Moderatori su "krivi" toliko što su dopustili nekome reklamu i promociju vlastitog posla. Nisam skroz siguran da je to uloga ovog foruma .
Evo, za primjer, na elitesecurity nije dopušteno spomenuti ni ime nečije firme u sličnom kontekstu.
Niti je on prvi ni zadnji koji je molil da mu se dopusti da otvori temu u kojoj bude ljudima dal do znanja da otvara dućan. Osim toga moderatori ne određuju ko smije, a ko ne smije otvoriti kakvu temu, niti je on bilo kojem moderatoru poslal upit u kojem pita za dopuštenje. Apsolutno niko nije mogel ni naslutiti da bude iz tog Hardveraja ispal šou, a kad pogledamo da su ljudi bili sretni kaj "domaći" čovek "s foruma" otvara web-shop, zamisli situaciju da mu se zabranilo otvaranje teme. U roku odma bi se otvorilo bar 5 tema u kojima bi se po dobrom starom receptu sralo po moderatorima i administratorima, da zbog čega se čoveku nije dalo da otvori temu, ako su se svi forumaši složili oko toga u temama di je on nagovijestil da otvara web-shop, da se na forumašima vrši tortura, diktatura, da kakav je ovo forum na kojem nema slobode govora, ako je sve u skladu s pravilima. Znaš i sam da bi bilo sranje samo tak. Ljudi nisu nikad zadovoljni i to je tak i uvijek bude tak. Sad se žale da koji qrac mu se dalo da se raklamira putem tema koje sam linkal u prijašnjem postu, a da mu se nije dalo, e onda bi se žaili da zbog čega se čoveka ugnjetava na svakom koraku.
Citiraj:
Autor Gx25 Pregled postova
mozete vi sad pisati gluposti ali moderatori su protivno pravilima ostavili temu, koliko se sjecam postojao je popust za starije clanove 5-10% tako da je to bio razlog vise da ne zatvore temu
Jedinu glupost si napisal ti i ja ti opet ponavaljam da mi veliš kakav je to dogovor bil. Ja niti sam ikad kaj kupil u Hardveraju, niti sam ga reklamiral na sva zvona, niti sam napisal jedan-jedini post na temama kad je Hardveraj kretal. Ali po tvojem scenariju, ja sam skupa s ostalim moderatorima kriv za to kaj su ljudi popušili pare. Kaj se tiče popusta vlasnik je u svojim temama rekel da svi članovi ovog foruma imaju popust, a kolko je ljudi taj popust i ostvarilo. Još uvijek vam nije jasno da je sve to bilo za privlačanje pozornosti i mušterija, koje su onda ostale kratkih ruakava i da je čovek nasamaril "sve i svakoga" na ovom forumu i šire. Ali yebiga, moderatori su krivi.
McG je offline   Reply With Quote