View Single Post
Staro 14.07.2009., 09:32   #134
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Frend mi je dobio prije par dana nakon godinu dana 250$ tak da... Radi to, samo jako sporo, ja čekam svojih 350$ isto tolko, valjda će skoro. Počeli su sad masovno isplaćivati, pokušavaju sustignuti zaostatak. Novi regani member dobivaju isplate u roku dan-dva.
Vjerojatno cu pozalit sto odgovaram u ovom threadu, ali ajde.

Ja dan danas ne shvacam ljude koji nasjedaju na ovakve piz_arije. da, sigurno svi znate nekoga kome su isplatili pare, takvih uvijek ima. Ali gledam malo thread, nakon ne znam kolko mjeseci nekome kakti isplate 250-300$. A ostatku ekipe u omjeru 10:1 ne isplate (10 ne isplate nista, 1 isplate neku sicu). Ajde recimo da isplacuju 6 mjeseci. Za 6 mjeseci netko normalan tko prati ovaj forum moze susjedima, frendovima ili kome vec poinstalirat linuxa (ili drugih popularnih operativnih sustava ) u vrijednosti od 500$. Tu mislim "aj dodji do mene, instaliraj mi linux za 50 kn" spike. Ili ocisti mi kuciste, upgradeaj masinu, you get the point .

I svejedno, i nakon XY godina interneta, rulja i dalje pusi "plate mi da surfam" gluposti, forwarda idiotske e-mailove u kojima se prijeti da ce se ICQ, Gmail i Facebook pocet naplacivat, ulazu lovu u Africke Dionice™ i da sad ne nabrajam sve. je_eno nevjerojatno.