View Single Post
Staro 13.07.2009., 13:39   #907
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
tek si sada skuzio? ali ono, pitam za ozbiljno?
Naravno da ne,dugo sam se bavio ovisnošću širine sabirnice,sa brzinom memorije - odnosno čak sam i napisao jednom momku mali osvrt na utjecaj i forsiranje bandwidtha na performanse u igrama,pa mi je sam taj fenomen jako zanimljiv što se radi,i naravno - što se radilo.
Da si dobar prema meni dao bi ti par chartova. Sad dal je 7600GT sa bržom memorijom i 128bita bolja od x800 kartica sa sporijom ali sa 256 bita recimo,ili danas evo 4770 DDR5 i 128bita, i GTS250 sa DDR3 i 256bita,takve stvari mene zanimaju,međuovisnosti. A ne crnobijela prepucavanja.

Glupe priče ova clockana,je zapravo ova na defoltu,pa se ta clocka,na kraju dođeš do GTX295,a kreneš valjda sa 7300GT. Ne zanimaju me takve rasprave i sve manje u njima sudjelujem. Svaka se clocka,samo je pitanje koliko.OC je popratna nuspojava,ili nekima - nužnost. To što neki prodaju OC kao pamet svijeta ovdje,pa je 4770OC jača od 4870 na defu, ma mislim,pričam ti priču efekti.,a ustvari se vrtimo oko pet kartica za 100 eura,ili u krajnjoj liniji 1000kn gdje ne možeš fulati odabirom nijedne.

@mcG - kužim.

Vratimo se na temu,samo da kažem,mcG - nije to tako davno bilo,sa tim problemima mislim,da ih ne bi trebalo iznijeti i otvoreno reći,pa nije to neka tajna. 8.12 i 9.2 serija nisu baš bili driveri prije 3g.
thedream je offline   Reply With Quote