View Single Post
Staro 13.07.2009., 12:34   #899
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
sad si tek upecao par reviewa?

a kad sam ja tamo u temi tupio kako je kartica i dalje vrlo dobra i da vise nego dobro konkurira atiju, ti si se palio i stalno navaljivao kako je polovno bolje, i kako je gts 250 samo po treci put jedna te ista arhiktetura. na stranu pocetna cijena, jel se dogodilo sto sam rekao, da ce cijene pasti? jest.

a ovdje se ista prica ponavlja po koji put vec. 4830, 4770 i 4850, i tu jos ubaci cak i 9600gt, 9800gt - razlike su nijanse. ovo da je 128bita sranje i precjenjeno, na to se samo smijem. point is - 9800gt ili hd4830 - tako svejedno. ja glasam za onu koja ima nizu cijenu uz duzu garanciju.

i da, sta fali vtx-a? ima garanciju, ima cak i vrlo ok hladnjake powercolora........ u cemu je problem? isti klinac ko' sa jeftinijm autima, tako je i vtx. onaj tko si nece/ne zeli priustiti jedan sapphire ili asus, ima izbora prema dolje.

i sta jos ne kuzim ovo: "tekvando opet neka firma od Powercolora pretpostavljam". jesi ju imao? ako nisi, kako pobogu samo mozes znati da je kartica sranje? i ako nisi primjetio, daleko su "oni" iz tekvandoa, malezije i kine otisli u elektronici. kojih 100 svjetlosnih godina ispred ostatka svijeta.........
Sa 4770,.Nju valjamo sad uzduž i poprijeko.Što se tiče tekvandoa,nisam imao dobra iskustva - recimo to tako. Sa moćnobojkama baš,osobno mislim da je Club3d za powercolor ravno hollywoodu. Ali puno toga ja osobno mislim,a to je dopušteno. Mislim da se jednom u 10g dogodi proizvođač odnosno semiconductor tipa Force3D sa DHT hladnjakom,i koji razoruža sve predrasude prema nepoznatim brendovima i dapače,nametne se kao gotovo - predvodnik cijele 4870 ergele. Ne bih se složio sa jeftinim automobilima,ali znam šta si htio reći, ja sam pobornik dernjave - koliko para toliko muzike. Ne bih ulazio dalje u OT,jer što sam imao reći na autotemi,sam rekao,pa se lockala dok si rekao dream melje.

Ovo za popravljanje situacije sa driverima,pa ne znam baš. ATi malo previše baca te drivere,recimo,taman jednom mjesečno previše hehe. Mislim da je bolje da izađu jednom u tri mjeseca,a ne da svakom instalacijom izgubiš nešto što je prije radilo kako spada,aludiram sad na mcg-a,on je imao problema sa video obradom,mpegom 4 ili čim već.

Nvidija se pak malo previše razbacuje %,i ispada da kroz tri revizije drivera poprave frame za 40% po njima,kad bi se sve zbrajalo,što je stvarno nemoguće,jer onda ili lažu,ili su genijalci,ili su proizvođači igara neopty debili koji izbace vani poluproizvod. I ATi i nevidija imaju svoje mušice, ne navijam osobno za nikoga,znam samo da je GTX260 216 najbolja kartica koju sam ikad imao,još od 9800pro možda.
@gile - moj bed,stariji cijenik mi je izbacivao,ni sam ne znam kako. 220kn,da. Ali evo burka sad gore,sa 250tkom,a ona je 840kn. I ta ne valja ili kako? Da znam da je 4770 sad najbolja kartica,i to samo iz protisa,koji mi je usput,kao i mađarska.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 13.07.2009. u 12:59.
thedream je offline   Reply With Quote