Citiraj:
Autor thedream
Dobra je i GTS250,sad sam upecao par reviewova,pa to je super kartica. I za super lovu od 825kn.
|
sad si tek upecao par reviewa?
a kad sam ja tamo u temi tupio kako je kartica i dalje vrlo dobra i da vise nego dobro konkurira atiju, ti si se palio i stalno navaljivao kako je polovno bolje, i kako je gts 250 samo po treci put jedna te ista arhiktetura. na stranu pocetna cijena, jel se dogodilo sto sam rekao, da ce cijene pasti? jest.
a ovdje se ista prica ponavlja po koji put vec. 4830, 4770 i 4850, i tu jos ubaci cak i 9600gt, 9800gt - razlike su nijanse. ovo da je 128bita sranje i precjenjeno, na to se samo smijem. point is - 9800gt ili hd4830 - tako svejedno. ja glasam za onu koja ima nizu cijenu uz duzu garanciju.
i da, sta fali vtx-a? ima garanciju, ima cak i vrlo ok hladnjake powercolora........ u cemu je problem? isti klinac ko' sa jeftinijm autima, tako je i vtx. onaj tko si nece/ne zeli priustiti jedan sapphire ili asus, ima izbora prema dolje.
i sta jos ne kuzim ovo: "tekvando opet neka firma od Powercolora pretpostavljam". jesi ju imao? ako nisi, kako pobogu samo mozes znati da je kartica sranje? i ako nisi primjetio, daleko su "oni" iz tekvandoa, malezije i kine otisli u elektronici. kojih 100 svjetlosnih godina ispred ostatka svijeta.........