View Single Post
Staro 12.07.2009., 22:09   #36
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ne, nisi to rekao.

Rekao si, tj. potvrdio vec receno, da je takav (a pod time se mislilo na split(1)) nacin prekompliciran za korisnike ovog foruma. Jer je 95% ljudi koji uopce citaju man stranice debilno.
Ne sjećam se da sam pominjao ljude ovog foruma koji ipak spadaju u gornji dio Gaussove krivulje(vrlo popularno na FER-u). Eto malo podilazim forumašima što mi nije problem budući da sam već okarakteriziran kao takav.
Dečko je datoteku rastavio ali ne i sastavio Nisam mu rekao da nije ista komanda jer sam ga želio staviti u istu situaciju koju si ti stavio čovjeka nakon savjeta da koristi "split". Nigdje nema kako se datoteka vrati u prvobitni položaj. S tvoje strane je to OK. Želio si da pate Ja sam želioprovjeriti koliko se čovjek zna služiti Googlom.
I ja sam se nagledao "pametnih, a lijenih". Na neku foru većina njih je koristeći prilično složeni algoritam sa vezama i poznanstvima došla vrlo daleko. Tako će vjerojatno biti i u ovom slučaju. Stoga vjerojatno neću imati problema sa njim. Samo se sad pitam ko je tu pametan, a ko glup.
herion je offline   Reply With Quote