Citiraj:
Autor Bubba
Mislis?
No bezrezervno tvrditi da sa odredjenom kolicinom zelje i zalaganja 95% tog istog foruma ne bi bilo ustanju napraviti poduhvat sa split(1) jednostavno ne stoji. Bez obzira kakav je status quo...
|
Bingo. Da je to tako lako sa željom i zalaganjem ne bi nas danas gulili high-end majstori poput električara, soboslikara, perilica majstora, zidara i sl.(opet podcjenjujem). Uvjeravam vas da je lakše to naučiti nego raditi sa Windowsima. Uostalom probao sam. Al za divno čudo 95% ljudi zove majstora. I nisam primjetio da bilo koji od njih pokušava nekog naučiti pecati. Take the money and run. Nije stvar u inteligenciji nego u otporu da se bilo šta napravi gdje treba aktivirati moždane vijuge. Nigdje nisam tvrdio da se uz zalaganje i želju ne može riješiti problem komandom "split". Ono što tvrdim je da 95% ljudi to neće ni pokušati već će bjesomučno tražiti jednostavnije rješenje. Mislim da i ti i ja razmišljamo slično. Jedina razlika je u zome što si ti optimist i želiš mijenjati ljude , a ja pesimist i prihvaćam stanje kakvo je(nekada je bilo drugačije). Brojke na žalost govore meni u prilog samo ti to ne želiš priznati.
PS
Evo moj dežurni operater(dečko kom je završio pripravnički inače ide na veleučilište i završio je Ruđer) mi je javio da nije uspio rastaviti i sastaviti file od 100MB iz cygwin-a komandom split ali da se to može bolje napraviti Winrarom. Rekao sam mu da koristi komandu split, da rastavi file na 10 djelova i zatim to ponovo spoji u jedan file. Za spajanje neka se pomuči i nađe komandu koristeći google. Dečko je pametan ali spada u kategoriju "ne da mi se razmišljati".