View Single Post
Staro 12.07.2009., 19:31   #31
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
Ja sam uvjeren da taj korisnik ne bi znao ni odakle počet. I time ga podcjenjujem?
Mislis?

S druge strane, znao je odakle poceti s registracijom na forum i pitanjem koje je bilo rjesivo, u samostalnom aranzmanu, za prosjek od 10 sekundi?

Uostalom, tebi nisam ni rekao da podcjenjujes ikoga. To je radio zuti, rekavsi da je 95% ljudi koji dodju do stadija da zele/moraju citati man page ortodoksno degenericno i nepopravljivo tupo. Sto nije istina. Ni blizu.

Ali je bilo podcjenjivacki reci da je prakticki nemoguce za odraditi kod prosjecnog korisnika, a takav je vjerojatno i nas (gotovancina) cile_mile. Google vjerojatno nikad nije ni vidio, a aman taman mu je bio otvoren PcE tab i eto ti ga na.

No bezrezervno tvrditi da sa odredjenom kolicinom zelje i zalaganja 95% tog istog foruma ne bi bilo ustanju napraviti poduhvat sa split(1) jednostavno ne stoji. Bez obzira kakav je status quo...
Citiraj:
Ako je tako, onda je po tome velika većina blizu apsolutne nule.
Definitivno i nedvojbeno. Pogledaj samo naseg nikad prezaljenog, jednog od najveceg, ako ne i najveceg overkloukera - Vasionamajstora, koji se cudom cudio kako to Windowsima trebaju driver za GUI; pa tako dalje i tako blize...

Ali to ne mijenja cinjenicu da sam ja prosjecan korisnik. U administracijskom i mreznom dijelu, vjerojatno i ispod prosjeka.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote