U potpunosti se slažem sa kolegom @ herion i prilikom nekakvog upita tj. zamolbe za pomoć glede nekog programa koje će korisnik koristiti vrlo malo ili nikako, navode se programi koji su poprilično kompliciranj ili treba znati koristiti Command prompt.Time se samo zbuni korisnik pogotovo ako nezna engleski u tolikoj mjeri da se može koristiti programom bez opasnosti od štete koju može nanijeti i onda naravno traži pomoć-opcija naravno uvijek PCE

po mogučnosti što jednostavniju(i sam sam u toj skupini jer se poprilično napatim da bi uspjeo ponešto napraviti jer me u osnovi hebe engleski)

pa idem sistemom isprobavanje dakako bez neke štete na računalu jer mi služi samo za "igre,net,poneki mail i sl." nemam ništa što nemogu opet skinuti ili gubitak nadomjestiti novim.(ali me košta previše živaca)pogotovo ako nejde kako treba-zbog neznanja, a informatika i poznavanje određenih područja(engleski) spada u prevelik opseg da bi čovjek mogao sve naučiti u kratkom vremenu bez
obzira što se pokušavam potruditi sam prije nekog upita ali kad nejed uvijek je tu PCE

i uvijek kolege pomognu.
Tko nam je kriv što smo išli u školu i vrijeme dr.šuvara pa smo imali 1h eng. tjedno i informatika tj. kompjutori su bili u povojima odnosno dostupni malom broju ljudi radi cijene(spectrum,orao,commodore i sl).Sa 35+ godina kupili mašinu veličanstvenih mogučnosti ali treba znati koristiti navedeno jbg. uskoro smo za odstrel pa tko uspje nešto naučiti dobro, a tko ne ostaje (nepismen,noob,ljenčina i sl.)