View Single Post
Staro 12.07.2009., 16:58   #860
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor kam1 Pregled postova
Istina, ali jako sam malo ljudi vidio da nisu otključali procesor, uz ploču koja ga može otključati.
Ali dobro, ima još mjsec dana do kupnje skoro, tko zna šta se još može promijeniti
E ovo se zove pravit razanj i potpaljivat vatru, a zec ne da je jos u sumi, nego se nema jos niti oruzja za lov
Pa staces sa kupovinom usred ljeta/8. mjeseca? pricekaj onda radije jesen, tko zna, vec ce izici nove generacije grafickih, a ove puste price ce imati tezinu lanjskog snijega

p.s. glede izmjene generacija, a sta - netko tko si moze priustit, zabavlja se. Tko si nemoze priustit, a ipak se zaduzuje... e to je sad vec za dr. sakomana :P
Ja se ne zaduzujem, nije mi problem ulozit za koji zanimljiv komad hardvera, pa ajd. Moja ljepsa polovica tak trosi na cipele i obleku, pa jednom godisnje ima istovar kod karitasa. Ja barem za svoju lanjsku "robu" mogu dobit nesto novca za kavu No, iako me svrbi HD4890, decki ovdje koji su ju testirali su me strucno uvjerili da mi se ne isplati dogradja sa postojece 4870 1gb...pa srpljivo cekam slijedece generacije sa postojecom "vec zastarjelom" zeljezarijom :P

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 12.07.2009. u 17:19.
Overhaul je offline   Reply With Quote