View Single Post
Staro 12.07.2009., 16:17   #2214
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
ovo ti je najelegantniji način:

1. Open a folder
2. Click the View tab
3. Select the type of view you want (large icons, details, list, etc.)
4. You can also sort your files at this point (they are sorted by name as default)
5. Click the Organize tab
6. Select Folder and Search Options
7. Click the View menu
8. Click Reset Folders button (located at top as seen in the picture above)
9. Click Yes to the ?Do you want all folders of this type to match this folders view settings? question.
10. Click OK

Then do all steps above again, but at Step 8, press Apply to Folders (instead of Reset)

btw SP2 je riješio taj problem....
Meni isto sranje, i sudeći po ovom SP2 nije rješio to... Uglavnom nakon nekog vremena se samo glupira.
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
evo i ja presao na vistu sp2 64bit ultimate,moram priznat da unatoc skepsi radi prilicno dobro.
skuzila je sve osim zvucne,grafe i mrezne,za sve to sam imao solidne drivere i nije bilo problema.
kasnije sam jos stavio logijev setpoint zbog svog mx518 misa,ali radilo je prilicno solidno i s vistinim driverom
indeksing je standardno rostao pa sam ga ubio,i rekao sam da mi ne gasi hard diskove kada idlaju...... naprosto mi ideja gasenja hardova na stolnom kompu nema velikog smisla

inace vise manje defaultsi i moram priznat da dobro radi,tako da svima koje xp pocinje mucit sa sp3 ili problemima s nekim driverom,razmislite o visti
Meni sve ok radi na x64 verziji, drivere sam stavio posebne (najnovije ForceWare, Relatek XFi, Logi 4.72...) ulgavnom nisam primjetio neka posebna poboljšanja.
Baja 001 je offline   Reply With Quote