Citiraj:
Autor Burko
jedna od jako dobrih i sadrzajnih utrka, nije mi se u niti jednom trenutku prispavalo. puno vozaca pokazalo sto zna i umije. svaka cast webberu, massi i alonsu, nekako su mi najvise pokazali kako se vozi. a i heiki, svi su se vozili iza covjeka, treba i to znati.
bila bi jos zanimljivija utrka da je hamilton ostao. i da, ogromna steta sutila i force indie, stvarno steta. prezakon gledati force indiu u prvih pet  .
brown relativno zasrao sa taktikom, ali su im i bolidi osjetno "losiji" nego na pocetku sezone. tj, ostatak momcadi je napredovao, red bull ih ubija svakako.
i da, kise nije bilo. bilo bi previse da je i ona upala u pricu, ali nije bila potrebna da bi bilo dogadanja na stazi.
|
Bila je dobra ekipa, meni je ža Hama sa gumom u prvoj krivini, Massa je dobro držao kasnije osrednjeg Barichela.
Što se tiče BrawnGPa oni imaju jako dobar bolid, izgleda da je kavaka u temperaturi i kada je hladnije ne drže tempo kao prije (nisu drugi spavali, nego se latili posla). Uglavnom Webber je bio prepresretan nakon utrke (uz glupo/ne relano dobiven drive trough) jer je pokazao da ima potencijala i da mu se sve složilo.
Moj favorit Rai opet imao peh (ali možda ne skupi kaznu).
Citiraj:
Autor Matth€w
Neven Novak se ispričuje.
Svaka čast Massi, ima Ferrari potencijala samo da se prestanu kvarit... Kimmiju pogotovo :/
|
A komentatori su biseri, pa kraljevi nezanju tko gdje vozi i koji je 1st/2nd vozač