View Single Post
Staro 12.07.2009., 15:51   #227
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
jedna od jako dobrih i sadrzajnih utrka, nije mi se u niti jednom trenutku prispavalo. puno vozaca pokazalo sto zna i umije. svaka cast webberu, massi i alonsu, nekako su mi najvise pokazali kako se vozi. a i heiki, svi su se vozili iza covjeka, treba i to znati.

bila bi jos zanimljivija utrka da je hamilton ostao. i da, ogromna steta sutila i force indie, stvarno steta. prezakon gledati force indiu u prvih pet .

brown relativno zasrao sa taktikom, ali su im i bolidi osjetno "losiji" nego na pocetku sezone. tj, ostatak momcadi je napredovao, red bull ih ubija svakako.

i da, kise nije bilo. bilo bi previse da je i ona upala u pricu, ali nije bila potrebna da bi bilo dogadanja na stazi.

Burko je offline   Reply With Quote