Citiraj:
Autor AMD
U 1400 postova nitko se nije žalio na pad FPS-a u igrama osim njega.
Mislim da je u cijeloj njegovoj priči problem bio u kombinaciji Intelov proc i ATIjeva grafa. To jednostavno neide.
Hunt.ONE
Izvadi taj proc i stavi ga u kupaoni na pločice i zgazi ga. MBO također.
Pređi na AMDovu platformu i za divno čudo bit će ti sve super.
Pusti babske priče rekla kazala i ne spominji više na ovom topicu ime nVidija jer su ljudi na to alergični i dobivaju osip.
|
E sad vidis, to su isto bapske price. Ja isao kupovati atice (krenulo sa serijom HD2900XT) samo zato jer mi je tadasnja x38 intel maticna podrzavala u to doba samo crossfire, ne i sli. A intel quadcore trebam zbog drugih stvari, ne igranja. Da skratim, Ati a i inace problematicni crossfire na intelu radi super! Ja sam imao problema na crossfireu na AMD-780tki, a i u benchmarkovima, dakle nije osobni dojam, iste grafikanerice na intelu davale minimum 10% vise rezultate bez clockanja(procesori su usporedivi). Eto nisam fan ni jednog branda, imam kojecega, i moram reci ni jedna krajnost nije istinita

Dakle, uredno mi rade i nvidije na amd platformi, i obratno i zajedno

Naravno, niveliranja drivera i opcija obicno treba, ali sve to je vrlo kompatibilno. I nemam dropove na 15 fps-a. Ali sto ja znam, nemam "frenda koji prodaje konpjuntere, da uzmem robu iz ducana pa ju palim doma" Tj. kad kupin nesto svojim zaradjenim novcem, bome se potrudim i namjestiti da to radi, uceci recepte izmedju ostalog i citajuci forume poput ovog :P