@Thoroughbred B
Gle ako nisi bio na FOI-u ,nemoj ga podcjenjivati jer je jako zajeban i treba zagrijati stilicu na pojedinim kolegijima.
@T0mB1ll
Citiraj:
ja ću najvjerojatnije odustat i upisat algebru, web dizajn i grafički dizajn... ili cisco akademiju... neznam još..
i priznajem da nisam neki student ali koja je prolaznost na ispitima, to nije za pričat.. evo, 14.6. sam bio na statistici, od 50 ljudi četvoro prošlo... trgovačko pravo prolazi dvoje studenata od 100 na svakom roku..
a i ***em se već 4. god a još sam na prvoj... tak da mi je već pun k..
|
Gle, očito nisi za faks, ako nisi u 4 godine uspio dati statistiku kod Kere, onda neznam. Uzmeš Uvod u statistiku od Serdara, u roku od tjedan dana prođeš sve zadatke i imaš jako velike šanse da prođeš. Kero ti da još usmeni na rate, valjda je on jedini profesor unutar sveučilišta koji to uopče radi.
Trgovačko pravo je šteta da si upisao, to sam se i ja zeznuo (samo sam imao sreče i riješio to). To predaje jedan skompleksirani profesor sa pravnog fakulteta. Tu je foi jedino kriv što je njega doveo da predaje. Čak su ga skoro izbacili prošle godine. Ali neče on još dugo.
Ovo ti dobronamjerno govorim, ali problematična na prvoj godini ti jedino može biti matematika 2. Sve ostalo je uz redovno učenje prolaz.
Ali stari moj, kad ti krene PIS, operacijski, arhitekture, Mreže (joooj), Odabrana poglavlja matematike.....statistika bu ti izgledala ko naslov u knjizi.